Victoria Peumans

Klinisch psychologe

Lees meer

Victoria Peumans studeerde in 2022 af als master in de klinische psychologie, optie volwassenen, aan de KU Leuven. Ze volgt momenteel een tweejarige permanente vorming psychodiagnostiek bij volwassenen en ouderen. Daarnaast volgde ze verschillende vormingen rond psychodiagnostiek van het jonge kind, Perinatale Mentale Gezondheid, Infant Mental Health en KOPP/KOAP (Kinderen van Ouders met Psychische Problemen of een Afhankelijkheidsprobleem).

Naast Parkoers, is Victoria werkzaam op een gespecialiseerde zorgeenheid die gericht is op de behandeling van volwassenen met ernstige psychiatrische aandoeningen in het Openbaar Psychiatrisch Zorgcentrum (OPZC) Rekem. Hiernaast deed ze ervaring op in het uitvoeren van psychodiagnostisch onderzoek in een ambulante setting.

Binnen Parkoers is Victoria voornamelijk werkzaam binnen het Infant Mental Health-team waar zij jonge kinderen, ouders en hun gezinnen therapeutisch begeleidt, zowel individueel als via ons groepsaanbod. Vanaf januari 2025 voert zij tevens de psychodiagnostische testonderzoeken uit bij deze doelgroep. Hiernaast richt zij zich ook op de begeleiding en psychodiagnostiek van (jong)volwassenen en hun context bij verschillende psychische en psychiatrische problematieken.

Victoria is erkend als klinisch psychologe (visumnummer 992135104).

Ik help je herbronnen, zodat je sterker omgaat met de uitdagingen in jouw leven en gezin.

Victoria Peumans

Zit je met vragen maar ben je niet zeker of je daarvoor bij ons terecht kunt? Niet twijfelen, gewoon even bellen.

Momenteel kunnen onze kinder- en jeugdpsychiaters enkel nieuwe patiënten aannemen voor de doelgroep 0-6 jaar. Voor zorgvragen omtrent de andere leeftijdsgroepen kan je bij hen opnieuw aanmelden vanaf maandag 16 september. Bij onze andere teamleden kunnen jullie momenteel vlot terecht.

Onze kinder- en jeugdpsychiaters hebben terug ruimte om nieuwe patiënten aan te nemen. Contacteer ons tijdens onze inbelmomenten voor meer informatie.

Opgelet: Parkoers begeleidt énkel mensen die gedomicilieerd zijn in de provincie Limburg.

013 26 00 00

We bekijken samen welke aanpak het beste bij jou past.
Je kan ons bereiken op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 13 tot 16 uur.