Kom binnen

Onze huiselijke praktijk ademt rust.

Het is een plek waar iedereen, jong en oud, welkom is.

Lees meer

Door het leven fietsen doe je natuurlijk het liefst met lichte bagage, bergaf en de wind in de rug. Maar soms loopt het anders.

Dan weegt je rugzak door en zwoeg je tegen de helling op, of je komt in dichte mist en verliest de verbinding met anderen. Op die momenten fietst Parkoers een stukje mee: we nemen gewicht van je schouders, versterken de spieren en zorgen dat je opnieuw aansluit bij je peloton, zodat jij weer kan genieten van de rit.

Onze praktijk

Kinderpsychiater LimburgPsychiater LimburgPsychiatrie


In onze praktijk brengen we een uitgebreid zorgaanbod samen onder één dak. Zo kunnen we een aanpak op maat bieden voor zowel kleine als grote zorgen.

Parkoers helpt jou je eigen verhaal te omarmen en de woorden te vinden om het te vertellen. Om te zeggen wat je denkt, voelt en nodig hebt. Je leert er dat het ook anders kan, dat hoop terug een plekje kan en mag krijgen. Om zo te helen, te groeien en sterker te worden. Sterker onderweg.


Wij zijn een hecht team van kinder- en jeugdpsychiaters, klinisch psychologen en orthopedagogen, een relaxatietherapeut, diëtiste, vroedvrouw en yogadocente.

Samen vormen we een ondernemende praktijk, altijd op zoek naar de meest effectieve methodes en slimste inzichten om jou nog beter te helpen.

Ontdek ons team


Zit je met vragen maar ben je niet zeker of je daarvoor bij ons terecht kunt?
Niet twijfelen, gewoon even bellen.

Momenteel kunnen onze kinder- en jeugdpsychiaters enkel nieuwe patiënten aannemen voor de doelgroep 0-6 jaar. Voor zorgvragen omtrent de andere leeftijdsgroepen kan je bij hen opnieuw aanmelden vanaf maandag 16 september. Bij onze andere teamleden kunnen jullie momenteel vlot terecht.

Onze kinder- en jeugdpsychiaters hebben terug ruimte om nieuwe patiënten aan te nemen. Contacteer ons tijdens onze inbelmomenten voor meer informatie.

Opgelet: Parkoers begeleidt énkel mensen die gedomicilieerd zijn in de provincie Limburg.

013 26 00 00

We bekijken samen welke aanpak het beste bij jou past.
Je kan ons bereiken op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 13 tot 16 uur.