Veronika Becuwe

Relaxatietherapeut

Lees meer

Veronika Becuwe studeerde in 2000 af als Licentiaat in de Motorische Revalidatie en Kinesitherapie aan de KU Leuven. In 2002 voltooide zij er bijkomend de Gespecialiseerde Studies van Psychomotorische Therapie en in 2021 de tweejarige permanente vorming met getuigschrift Relaxatietherapie bij kinderen en volwassenen. In 2024 behaalde zij het certificaat voor Sherborne Developmental Movement (SDM)-Practitioner.

Naast wetenschappelijk medewerker aan de KU Leuven deed Veronika ervaring op als psychomotorisch therapeut en relaxatietherapeut in verschillende psychiatrische ziekenhuizen.

Binnen Parkoers legt zij zich toe op relaxatietherapie voor jongeren (14+) en volwassenen met stressklachten. Via een gepersonaliseerde totaalaanpak begeleidt zij cliënten individueel of in groep. Hiernaast is zij als Sherborne therapeut actief in ons IMH-team. 

Relaxatietechnieken kan je levenslang inzetten om spanning te verminderen en voorkomen. Je leert jezelf immers tot rust brengen.

Veronika Becuwe

Zit je met vragen maar ben je niet zeker of je daarvoor bij ons terecht kunt? Niet twijfelen, gewoon even bellen.

Momenteel kunnen onze kinder- en jeugdpsychiaters enkel nieuwe patiënten aannemen voor de doelgroep 0-6 jaar. Voor zorgvragen omtrent de andere leeftijdsgroepen kan je bij hen opnieuw aanmelden vanaf maandag 16 september. Bij onze andere teamleden kunnen jullie momenteel vlot terecht.

Onze kinder- en jeugdpsychiaters hebben terug ruimte om nieuwe patiënten aan te nemen. Contacteer ons tijdens onze inbelmomenten voor meer informatie.

Opgelet: Parkoers begeleidt énkel mensen die gedomicilieerd zijn in de provincie Limburg.

013 26 00 00

We bekijken samen welke aanpak het beste bij jou past.
Je kan ons bereiken op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 13 tot 16 uur.