Sofie Wuyts

Diëtiste

Lees meer

Sofie Wuyts studeerde in 2019 af als diëtiste aan de UCLL. Zij volgde bijkomend extra opleidingen tot diabeteseducator en sportdiëtist.

Sofie werkt sinds enkele jaren in het Jessa ziekenhuis in Hasselt op de kinderafdeling waar zij zich toelegt op de begeleiding van obesitas en allergieën. Hiernaast werkt zij als zelfstandige samen met enkele huisartsenpraktijken in de regio Sint-Truiden.

Binnen Parkoers begeleidt Sofie zowel de IMH-doelgroep als kinderen, jongeren en volwassenen. Met plezier helpt ze jou je doelen te bereiken met een visie die breder reikt dan enkel je voedingspatroon. 

Sofie is lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten.

We zoeken samen naar gezonde eetgewoonten die bij jouw leven passen, met als doel een evenwichtige levensstijl waarin je je goed voelt.

Sofie Wuyts

Zit je met vragen maar ben je niet zeker of je daarvoor bij ons terecht kunt? Niet twijfelen, gewoon even bellen.

Momenteel kunnen onze kinder- en jeugdpsychiaters enkel nieuwe patiënten aannemen voor de doelgroep 0-6 jaar. Voor zorgvragen omtrent de andere leeftijdsgroepen kan je bij hen opnieuw aanmelden vanaf maandag 16 september. Bij onze andere teamleden kunnen jullie momenteel vlot terecht.

Onze kinder- en jeugdpsychiaters hebben terug ruimte om nieuwe patiënten aan te nemen. Contacteer ons tijdens onze inbelmomenten voor meer informatie.

Opgelet: Parkoers begeleidt énkel mensen die gedomicilieerd zijn in de provincie Limburg.

013 26 00 00

We bekijken samen welke aanpak het beste bij jou past.
Je kan ons bereiken op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 13 tot 16 uur.