Melina Oxinoudis

Klinisch kinder- en jeugdpsychologe

Lees meer

Melina Oxinoudis behaalde in 2022 haar master in arbeids- en organisatiepsychologie. Omdat haar hart in het klinische werkveld lag, studeerde zij verder en voltooide zij in 2024 haar master in de klinische psychologie, optie kinderen en jongeren, aan de KU Leuven.

Tijdens haar opleiding deed Melina ervaring op met kinderen en jongeren met ernstige psychische of psychiatrische problemen in een Centrum Geestelijke Gezondheid (CGG). Naast Parkoers is ze tevens werkzaam binnen De Plan-trekkers (1 Gezin 1 Plan). Melina werkt er nauw samen met gezinnen om hun behoeften en doelen centraal te stellen, alsook het bieden van emotionele en praktische steun en het bevorderen van een goede communicatie binnen het gezin.

Binnen Parkoers richt zij zich zowel op individuele, als op ouder- en gezinsbegeleiding bij verschillende psychologische en kinderpsychiatrische problematieken. Melina heeft een bijzondere affiniteit voor het werken met jongvolwassenen. 

Ik geloof in de kracht van een veilige omgeving, waarin ik jou leer begrijpen en jij kan groeien.

Melina Oxinoudis

Zit je met vragen maar ben je niet zeker of je daarvoor bij ons terecht kunt? Niet twijfelen, gewoon even bellen.

Momenteel kunnen onze kinder- en jeugdpsychiaters enkel nieuwe patiënten aannemen voor de doelgroep 0-6 jaar. Voor zorgvragen omtrent de andere leeftijdsgroepen kan je bij hen opnieuw aanmelden vanaf maandag 16 september. Bij onze andere teamleden kunnen jullie momenteel vlot terecht.

Onze kinder- en jeugdpsychiaters hebben terug ruimte om nieuwe patiënten aan te nemen. Contacteer ons tijdens onze inbelmomenten voor meer informatie.

Opgelet: Parkoers begeleidt énkel mensen die gedomicilieerd zijn in de provincie Limburg.

013 26 00 00

We bekijken samen welke aanpak het beste bij jou past.
Je kan ons bereiken op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 13 tot 16 uur.