Lut Massa

Klinisch kinder- en jeugdpsychologe

Lees meer

Lut Massa studeerde in 1991 af als klinisch kinder- en jeugdpsychologe aan de KU Leuven en in 1997 als systeemtherapeute. In 2022 volgde zij bijkomend de opleiding Attachment Based Family Therapy (ABFT) level 1 en Middle Childhood Attachment-Based Family Therapy (MCAT). In 2023 voltooide zij de Basisvorming Emotionele Ontwikkeling (SEO).

Lut is reeds jaren werkzaam op de kinder- en jongerenafdeling van het Psychiatrisch Ziekenhuis (PZ) Asster te Sint-Truiden.

Binnen Parkoers legt zij zich vooral toe op de psychodiagnostiek van ontwikkelingsproblematieken in de leeftijdsgroep van 6 tot 17 jaar. 

Lut is erkend door de Psychologencommissie (erkenningsnummer 662108478). Zij is aangesloten bij de Belgische Federatie van Psychologen (BFP) en de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen (VVKP).

In een diagnostisch traject zoeken we samen naar hoe je je kind beter kan begrijpen.

Lut Massa

Zit je met vragen maar ben je niet zeker of je daarvoor bij ons terecht kunt? Niet twijfelen, gewoon even bellen.

Momenteel kunnen onze kinder- en jeugdpsychiaters enkel nieuwe patiënten aannemen voor de doelgroep 0-6 jaar. Voor zorgvragen omtrent de andere leeftijdsgroepen kan je bij hen opnieuw aanmelden vanaf maandag 16 september. Bij onze andere teamleden kunnen jullie momenteel vlot terecht.

Onze kinder- en jeugdpsychiaters hebben terug ruimte om nieuwe patiënten aan te nemen. Contacteer ons tijdens onze inbelmomenten voor meer informatie.

Opgelet: Parkoers begeleidt énkel mensen die gedomicilieerd zijn in de provincie Limburg.

013 26 00 00

We bekijken samen welke aanpak het beste bij jou past.
Je kan ons bereiken op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 13 tot 16 uur.