Katrien Kuypers

Klinisch psychologe

Lees meer

Katrien Kuypers studeerde in 2012 af als master in de klinische en gezondheids-psychologie, optie volwassenen, aan de KU Leuven. In 2018 rondde zij de de vierjarige postgraduaatopleiding in de Relatie-, gezin-en systeempsychotherapie aan de KU Leuven af en in 2023 voltooide zij er de tweejarige PEV Psychotraumatherapie. Zij werd opgeleid in EMDR Deel 1 en 2 en zij volgde binnen Integrativa in 2024 aanvullend de verdiepende opleiding De Versnellingsbak.

Naast Parkoers, is Katrien werkzaam op de High Intensive Care (HIC) afdeling, voor cliënten met een ernstige psychiatrische problematiek, van het Openbaar Psychiatrisch Zorgcentrum (OPZC) te Rekem.

Binnen Parkoers focust Katrien zich op individuele-, relatie- en gezinstherapie en is zij gespecialiseerd in traumatherapie (o.a. EMDR). 

Katrien is erkend door de Psychologencommissie (erkenningsnummer 892111458) en is lid van EMDR-Belgium.

Ik help je groeien doorheen de storm.

Katrien Kuypers

Zit je met vragen maar ben je niet zeker of je daarvoor bij ons terecht kunt? Niet twijfelen, gewoon even bellen.

Momenteel kunnen onze kinder- en jeugdpsychiaters enkel nieuwe patiënten aannemen voor de doelgroep 0-6 jaar. Voor zorgvragen omtrent de andere leeftijdsgroepen kan je bij hen opnieuw aanmelden vanaf maandag 16 september. Bij onze andere teamleden kunnen jullie momenteel vlot terecht.

Onze kinder- en jeugdpsychiaters hebben terug ruimte om nieuwe patiënten aan te nemen. Contacteer ons tijdens onze inbelmomenten voor meer informatie.

Opgelet: Parkoers begeleidt énkel mensen die gedomicilieerd zijn in de provincie Limburg.

013 26 00 00

We bekijken samen welke aanpak het beste bij jou past.
Je kan ons bereiken op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 13 tot 16 uur.