Julie Droogmans

Vroedvrouw - Lactatiekundige IBCLC

Lees meer

Julie Droogmans studeerde in 2019 af als vroedvrouw aan de UCLL en voltooide in 2022 een bijkomende opleiding tot lactatiekundige IBCLC. Hiernaast is ze deskundige op het gebied van tong- en lipproblematiek bij baby's. In 2024 schoolde zij zich verder bij tot Infant Family Associate bij IMH Nederland.

Julie is werkzaam bij het vroedvrouwenteam van Lief Leven en consulteert onder andere in de praktijk Huisartsen Herk, gelegen in hetzelfde gebouw als onze praktijk. Je kan bij haar terecht voor begeleiding tijdens de zwangerschap, in de postnatale periode, omtrent borstvoeding en voedingsproblematieken tot 1 jaar. Binnen haar begeleidingen heeft zij oog voor het emotionele welzijn van zwangere vrouwen en jonge ouders. Zij begeleidt tevens frenectomie-behandelingen in een tandartspraktijk in Lummen. 

Binnen Parkoers brengt zij haar expertise binnen in ons Infant Mental Health-team en begeleidt zij er mee het groepsaanbod.

We hoeven niet te streven naar perfect ouderschap. Vertrouw op je moedergevoel, dat zal je nooit in de steek laten.

Julie Droogmans

Zit je met vragen maar ben je niet zeker of je daarvoor bij ons terecht kunt? Niet twijfelen, gewoon even bellen.

Momenteel kunnen onze kinder- en jeugdpsychiaters enkel nieuwe patiënten aannemen voor de doelgroep 0-6 jaar. Voor zorgvragen omtrent de andere leeftijdsgroepen kan je bij hen opnieuw aanmelden vanaf maandag 16 september. Bij onze andere teamleden kunnen jullie momenteel vlot terecht.

Onze kinder- en jeugdpsychiaters hebben terug ruimte om nieuwe patiënten aan te nemen. Contacteer ons tijdens onze inbelmomenten voor meer informatie.

Opgelet: Parkoers begeleidt énkel mensen die gedomicilieerd zijn in de provincie Limburg.

013 26 00 00

We bekijken samen welke aanpak het beste bij jou past.
Je kan ons bereiken op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 13 tot 16 uur.