Jolien Bekkers

Medisch secretariaatsmedewerkster

Lees meer

Jolien Bekkers is orthopedagoge (2013, VSPW Hasselt) van opleiding. Als medisch secretariaatsmedewerkster is zij een onmisbare schakel in ons team, die met haar toewijding en ervaring in de zorgsector bijdraagt aan de kwaliteit van zorg die wij in onze praktijk nastreven.

Als het eerste aanspreekpunt voor patiënten zorgt Jolien voor een warm en gastvrij onthaal, zowel telefonisch als aan de balie. Op een empathische en professionele manier staat zij jullie te woord. Hiernaast neemt zij onder andere het inplannen van afspraken, het beheren van de agenda's van de therapeuten en psychiaters en het verwerken van administratieve documenten zoals verwijsbrieven en medische dossiers op zich. Dankzij haar organisatorische vaardigheden en oog voor detail kunnen onze zorgverleners zich volledig richten op de behandeling en begeleiding van onze patiënten.

Ik verzorg op een warme en verwelkomende manier je eerste contact met onze praktijk.

Jolien Bekkers

Zit je met vragen maar ben je niet zeker of je daarvoor bij ons terecht kunt? Niet twijfelen, gewoon even bellen.

Momenteel kunnen onze kinder- en jeugdpsychiaters enkel nieuwe patiënten aannemen voor de doelgroep 0-6 jaar. Voor zorgvragen omtrent de andere leeftijdsgroepen kan je bij hen opnieuw aanmelden vanaf maandag 16 september. Bij onze andere teamleden kunnen jullie momenteel vlot terecht.

Onze kinder- en jeugdpsychiaters hebben terug ruimte om nieuwe patiënten aan te nemen. Contacteer ons tijdens onze inbelmomenten voor meer informatie.

Opgelet: Parkoers begeleidt énkel mensen die gedomicilieerd zijn in de provincie Limburg.

013 26 00 00

We bekijken samen welke aanpak het beste bij jou past.
Je kan ons bereiken op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 13 tot 16 uur.