Esther Terron

Klinisch psychologe

Lees meer

Esther Terron studeerde in 2020 af als master in de Klinische en gezondheidspsychologie aan de Universiteit Gent. In 2021 startte zij de vierjarige postgraduaatopleiding Oplossingsgerichte Cognitieve SysteemPsychotherapie aan het Korzybski Instituut. In 2023 volgde zij tevens de basisopleiding EMDR Deel 1 aan het vormingscentrum Integrativa.

In haar opleiding tot klinisch psychologe deed Esther ervaring op in het residentiële werk met volwassenen met een persoonlijkheidsproblematiek, trauma, middelenmisbruik en angst- en stemmingsklachten in het Openbaar Psychiatrisch Zorgcentrum (OPZ) Geel. Na het afstuderen werkte zij een tijdlang in het buitengewoon lager onderwijs (type 3 en 9) waar zij kinderen met ontwikkelingsproblematieken begeleidde. In het ambulante werk groeide haar interesse in het begeleiden van mensen na het meemaken van een ingrijpende gebeurtenis. 

Binnen Parkoers legt ze zich toe op individuele en traumatherapie (o.a. EMDR) bij (jong)volwassenen. Hiernaast werkt zij tevens als eerstelijnspsychologe in het OCMW Halen. 

Esther is erkend door de Psychologencommissie (erkenningsnummer 962130699) en is geconventioneerd. Zij is aangesloten bij de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen (VVKP) en EMDR Belgium. 

Ik hecht veel belang aan het creëren van een omgeving waar jij het nodige vertrouwen voelt om te delen wat voor jou belangrijk is.

Esther Terron

Zit je met vragen maar ben je niet zeker of je daarvoor bij ons terecht kunt? Niet twijfelen, gewoon even bellen.

Momenteel kunnen onze kinder- en jeugdpsychiaters enkel nieuwe patiënten aannemen voor de doelgroep 0-6 jaar. Voor zorgvragen omtrent de andere leeftijdsgroepen kan je bij hen opnieuw aanmelden vanaf maandag 16 september. Bij onze andere teamleden kunnen jullie momenteel vlot terecht.

Onze kinder- en jeugdpsychiaters hebben terug ruimte om nieuwe patiënten aan te nemen. Contacteer ons tijdens onze inbelmomenten voor meer informatie.

Opgelet: Parkoers begeleidt énkel mensen die gedomicilieerd zijn in de provincie Limburg.

013 26 00 00

We bekijken samen welke aanpak het beste bij jou past.
Je kan ons bereiken op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 13 tot 16 uur.