Dr. Emilie Lannoo

Kinder- en jeugdpsychiater

Lees meer

Dr. Emilie Lannoo is een geconventioneerd kinder- en jeugdpsychiater i.o. en vervolledigde haar stages in 2022 aan de KU Leuven. Momenteel volgt zij de vierjarige postgraduaatopleiding ‘Relatie-, gezins- en systeemtherapie’ aan de Vrije Universiteit Brussel.

Emilie doorliep haar opleiding tot kinder- en jeugdpsychiater in het Universitair Psychiatrisch Centrum (UPC) KU Leuven, het Psychiatrisch Ziekenhuis (PZ) Asster te Sint-Truiden, Rotorua Hospital te Rotorua in Nieuw-Zeeland en het Kinderpsychiatrisch Centrum (KPC) Genk.

Binnen Parkoers richt zij zich op de diagnostiek en behandeling van verschillende kinderpsychiatrische problematieken, zowel binnen de IMH-doelgroep als bij kinderen en jongeren. 

Dr. Emilie Lannoo is lid van de Vlaamse Vereniging voor Kinderpsychiatrie (VVK).

Met oog voor de eigenheid van je kind en in verbinding met jullie als gezin verstevigen we samen jullie weg.

Dr. Emilie Lannoo

Zit je met vragen maar ben je niet zeker of je daarvoor bij ons terecht kunt? Niet twijfelen, gewoon even bellen.

Momenteel kunnen onze kinder- en jeugdpsychiaters enkel nieuwe patiënten aannemen voor de doelgroep 0-6 jaar. Voor zorgvragen omtrent de andere leeftijdsgroepen kan je bij hen opnieuw aanmelden vanaf maandag 16 september. Bij onze andere teamleden kunnen jullie momenteel vlot terecht.

Onze kinder- en jeugdpsychiaters hebben terug ruimte om nieuwe patiënten aan te nemen. Contacteer ons tijdens onze inbelmomenten voor meer informatie.

Opgelet: Parkoers begeleidt énkel mensen die gedomicilieerd zijn in de provincie Limburg.

013 26 00 00

We bekijken samen welke aanpak het beste bij jou past.
Je kan ons bereiken op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 13 tot 16 uur.