Sofie Wilms

Klinisch psychologe

Lees meer

Sofie Wilms studeert in 2024 af als klinisch psychologe aan de KU Leuven. In 2024 startte zij de vierjarige postgraduaatopleiding in de Relatie-, gezin-en systeempsychotherapie aan de KU Leuven.

Tijdens haar opleiding deed Sofie ervaring op in het Psychiatrisch Ziekenhuis (PZ) Asster in Sint-Truiden op de High Intensive Care (HIC) afdeling. Zij kwam er in contact met een brede waaier aan psychiatrische problematieken, evenals met het voeren van psychodiagnostisch onderzoek. Daarnaast werkte zij enkele maanden bij de Zelfmoordlijn 1813, waarvoor zij extra opgeleid werd. 

Binnen Parkoers richt Sofie zich op diverse psychische en psychiatrische problematieken bij volwassenen. 

Samen met het systeem rondom jou werken we op maat, niet alleen rond stressfactoren maar ook rond steun- en krachtbronnen.

Sofie Wilms

Zit je met vragen maar ben je niet zeker of je daarvoor bij ons terecht kunt? Niet twijfelen, gewoon even bellen.

Momenteel kunnen onze kinder- en jeugdpsychiaters enkel nieuwe patiënten aannemen voor de doelgroep 0-6 jaar. Voor zorgvragen omtrent de andere leeftijdsgroepen kan je bij hen opnieuw aanmelden vanaf maandag 16 september. Bij onze andere teamleden kunnen jullie momenteel vlot terecht.

Onze kinder- en jeugdpsychiaters hebben terug ruimte om nieuwe patiënten aan te nemen. Contacteer ons tijdens onze inbelmomenten voor meer informatie.

Opgelet: Parkoers begeleidt énkel mensen die gedomicilieerd zijn in de provincie Limburg.

013 26 00 00

We bekijken samen welke aanpak het beste bij jou past.
Je kan ons bereiken op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 13 tot 16 uur.